o

o

keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Puoliväli ylitetty!

Heippa heei pitkästä aikaa! Tässä on vierähtänyt viikko ja toinenkin. Kisapreppi on edennyt niin vaivattomasti, että melkein tuntuu, ettei tässä millään dieetillä edes olla. Tämä kolmas kisadieetti on ollut kieltämättä kaikista helpoin.

Kunto on edennyt hyvin ja tosiaan vielä kertaakaan ei olla tehty ruokavalioon pudotuksia. Siis jo 11 viikkoa olen maiskutellut samoilla makroilla ja energiamäärillä. Syön siis paljon. Ja varsinkin tuota treenaajien rakastamaa hiilihydraattia. No minkäs minä sille voin, että kroppa toimii? Kyllä kelpaa! :D


©Sanni Mantilo



Ainut haaste tällä dieetillä on ollut riittävän levon saanti. Teen siis kesän ajan vuorotyötä ja jatkuva unirytmin kääntäminen on ollut rankkaa. Siinä ei sitten muu auta kuin kuunnella kroppaa ja pitää huolta, että antaa levolle aikaa vuorokaudenajasta riippumatta. Joskus se saa minut jopa turhautuneeksi. Esimerkiksi yövuorosta aamuvuoroon rytmin kääntäminen on ollut todella vaikeaa. Turhauttavaa on se, että vaikka haluaisin, en aina saa niin optimaalisia "yöunia". Tämä on johtanut siihen, että todella olen saanut kuunnella kroppaa ja välillä treenit on pitänyt siirtää seuraavalle päivälle, jotta saan nukuttua riittävästi.

Huolimatta näistä vuorotyön aiheuttamista unihaasteista, olen onnistunut treenaamaan joka viikko kaikki harjoitteet. Treenit ovat muutenkin kulkeneet hyvin ja on motivoivaa nähdä kuinka kroppa kiristyy ja ihon pintaan pullahtavat verisuonet, heh. Kuntosaliharjoittelun lisäksi ohjelmaan kuuluu aerobisia harjoitteita ja toisinaan korvaan niitä myös intervalliharjoitteilla. Tai oikeastaa joka viikko, koska jostain syystä rakastan sitä, kun saan venyttää hapenottokykyäni äärirajoille ja paahtaa täysillä.



©Sanni Mantilo


Aamupuuro takapihan mansikoilla: todellista lähiruokaa! <3



Kisavalmistelut ovat muutenkin aika hyvällä mallilla. Tietysti olen ostanut taas uusia koruja finaalikierroksia varten, olettaen, että pääsen niitä sitten käyttämään. :D Kisalookin suunnittelu on muutenkin ollut tässä kovasti mielessä. Itse ainakin haluan, että kaikki on tip top, kun on kuitenkin niin iso vaiva nähty myös kuntosalin puolella. Tänä vuonna ajattelin laittaa hiukset vähän erilailla, mutta en viitsi vielä paljastaa miten, koska senkin suhteen saattaa mieli vielä muuttua.

Perjantaina menen valmentajan tarkan silmän alle ja katsotaan tarvitseeko ruokavalioon tehdä pudotuksia. Perjantaina on myös bikinien suunnittelupalaveri, että mahdollisesti mulla on seuraavissa kisoissa ihan uudet biksutkin! Olen kyllä tosi innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti